Waytoplay

Maximaal speelplezier met Waytoplay

Waytoplay is een Nederlands designersmerk opgericht door Sybren Jelles. Het merk is gekend voor zijn flexibele speelgoed autobanen gemaakt van rubber. De rubberen wegdelen zijn sterk genoeg om een leven lang mee te gaan. Deze geweldige speelgoedcollectie is leuk om binnen en buiten mee te spelen en kan op bijna iedere ondergrond gelegd worden.

Bij Livingdesign beschikken we over een ruim aanbod speelgoed! In ons gamma is de populaire autoroute 24 delen, express weg 16 delen, ringweg 12 delen en de koning van de weg 44 delen. Daarbij beschikken wij ook over de uitbreidingspakketen: rechte wegdelen, halfway en parking. Met waytoplay speelgoed stimuleer je de verbeeldingswereld van je kinderen.

Veilig en leuk!

In 2012 vond de eerste productie plaats en sindsdien zijn ze razendsnel gegroeid op de markt. De speelgoedstukken zijn 100% kindvriendelijk en veilig. Kwaliteit en veiligheid zijn twee kernwaarden die zeer belangrijk zijn voor het merk. Het speelgoed voldoet aan de hoogste Europese veiligheids EN-71 norm voor speelgoed. De productie gebeurt in Duitsland.

← Keer terug naar de backoffice    ! Mogelijke vertraging door COVID ! ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen