Frama: eerlijk en puur Deens design 

Frama, het Deens designmerk gevestigd in Kopenhagen, exploiteert in verschillende creatieve velden. Ook bieden ze een compleet interieurbeheer aan en ontwikkelen ze bedrijfsspecifieke ontwerpoplossingen, dit in nauwe samenwerking met architecten.

Het bedrijf Frama combineert de klassieke en hedendaagse benadering doorheen de collecties die ze aanbieden. Ze gebruiken doorheen elke collectie natuurlijk materiaal. Kwaliteit staat bij Frama voorop maar daarnaast stralen de producten ook een hoge mate van elegantie uit. 

Ontdek onze Frama BESTSELLERS! 

Alle ontwerpen van Frama hebben een eerlijke, vereenvoudigde en elegante uitstraling zoals de populaire E27 lamp van Frama. Deze lamp is een basic armatuur die industrieel oogt. De lamp wordt gekenmerkt door de eenvoudige combinatie van het gepolijste staal met de textiel kabel. Daarnaast is  de barkruk Adam ook zeer in trek. Deze barkruk wordt gemaakt bij een lokale edelsmid in Kopenhagen. Het ontwerp is erg functioneel bedacht. Zo kan je de barkruk makkelijk verplaatsen door middel van de grepen die in de zitting gemaakt zijn. Door het eenvoudige ontwerp oogt de kurk erg tijdloos. Geniet met Frama!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen