De vilt letterborden van FUNKK voor leuke originele quotes!

FUNKK is een Belgisch merk ontstaan vanuit een passie voor interieur en decoratie. De oprichters waren op zoek naar een leuk en eenvoudig product, maar toch met de nodige creativiteit en zo werd FUNKK geboren.

De FUNKK collectie omvat handgemaakte en kwaliteitsvolle letterborden. De letterborden zijn gemaakt van hout en vilt. De producten zijn puur, zacht en kunnen in elk interieur gebruikt worden. De letterborden zijn verkrijgbaar in 3 verschillende formaten en met 3 kleuren vilt: zwart, grijs of wit.

Met deze prachtige, kwaliteitsvolle vilt-letterborden kan je je eigen originele, funky berichten creëren! Ze zijn zo simpel in gebruik dat je gemakkelijk je quote kan wijzigen naargelang je stemming! Mix en match de nummers en letters en prik ze op het vilt. De borden kunnen opgehangen worden of tegen de muur geplaatst. Gebruik je verbeelding en geef je interieur een persoonlijke en creatieve touch!

TIP: De letterborden zijn naast decoratief ook erg handig! Zo worden ze vaak gebruikt in de horeca voor het presenteren van een menu of openingsuren.

Ontdek onze FUNKK bestsellers

Klein maar fijn: het Small letterbord met eiken kader en zwart vilt is een absolute topper. Maar ook de versies Small wit en Small grijs zijn erg in trek!
Een andere FUNKK bestseller is absoluut het Medium letterbord met eik kader en zwart vilt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen