George & Willy

George & Willy: ultra functionele producten ontworpen om het dagelijks leven te vereenvoudigen!

George & Willy is een ontwerp- en workshopbureau uit Nieuw-Zeeland dat gericht is op het maken van eenvoudige, maar handige interieuritems. Het bureau is opgericht door George en Willy. Ze kwamen elkaar tijdens hun studententijd tegen en hebben van hun hobby hun beroep gemaakt. De producten van George & Willy zijn gemaakt van eenvoudige materialen en zijn erg functioneel! Ze negeren hedendaagse trends en willen het dagelijks leven eenvoudiger maken met praktische tools zoals de Daily Roller.

Op de Daily roller kan je al je boodschappenlijstjes, leuke quotes, hersenspinsels, menukaarten, prijslijsten… kwijt! Naast de Daily Roller is er ook de studio roller. Beide zijn gekende ontwerpen van George & Willy en worden vaak gebruikt in de horeca, maar ook voor thuisgebruik en voor op kantoor! De producten zijn ecologisch ontworpen en worden gekenmerkt door eenvoud.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen