IXXI your world 

Het Nederlandse IXXI is opgericht in 2005 door 3 ontwerpers, Eric Sloot, Paulien Berendsen en Roel Vaessen. Hun x-jes koppelsysteem bleek een innovatief succes en werd in 2009 genomineerd voor de Dutch Design Award.

Ixxi is een koppelsysteem van kunststof x-jes en kaarten waarmee je de mooiste decoratie voor je muur maakt. De losse kaarten klikt je met behulp van kruisjes heel vlot aan elkaar. Het is ook heel handig en eenvoudig terug uit elkaar te halen.

Gemaakt uit een hoogwaardig synthetische mat materiaal, zijn de IXXI-kaarten waterbestendig, scheuren ze niet, trekken niet krom en zijn ze bestand tegen Uv-licht. Ideaal voor natte ruimtes zoals de badkamer!

Hippe manier voor kunst in huis

Geef jouw interieur een speciale eyecatcher met de wanddecoratie van IXXI. Bekende kunstwerken, prachtige foto’s, graphic design, IXXI heeft het allemaal!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen