Functionaliteit en eenvoud in een scandinavisch ontwerp

Een van de problemen die er vandaag zijn is dat we soms te veel spullen hebben, waar we veel tijd aan besteden om deze op te bergen. De Nomess collectie biedt een antwoord op onze dromen: orde in de chaos, controle over het drukke alledaagse en een opgeruimd huis. Het gezegde “er is plaats voor alles en alles heeft een plaats” komt tot werkelijkheid met Nomess producten. Het Deense merk Nomess Copenhagen beheerst de kunst van het weglaten. Het spreekwoord 'Less is more' is van toepassing bij de Nomess producten.

Nomess is een Deens merk die ontstaan is in 2007 door Suzanne Potts. Het merk maakt producten met een eenvoudig en functioneel design met daarbij de gepaste Nordic uitstraling. Sleutelwoorden voor dit merk zijn eenvoud, bruikbaarheid en de kunst van het weglaten. De Nomess producten hebben een rigoureus design die worden verder gedefinieerd door haar lijnenspel en het uitgekiend gebruik van kleuren. De producten passen in ieders levensstijl.

Om zich in stijl te organiseren, biedt het jonge Deense bedrijf Nomess een veelheid aan opbergoplossingen zowel decoratief als functioneel net zoals de kapstok ‘so hooked’. Deze kapstok bestaat in verschillende kleuren en maten: de kapstok so hooked Large, medium en small.

Haal Nomess in huis en zet alle kamers in het huis op orde!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen