Kleurplezier voor iedereen met OMY

Achter dit Franse label schuilen 2 Parijse designers: Elvire Laurent & Marie-Cerise Lichtlé, een grafisch vormgeefster en een illustratrice. In 2012, beslissen ze hun eigen lijn te lanceren. Ondertussen omvat de OMY collectie een uitgebreid assortiment van kleurposters en stickers, allen gekenmerkt door de verrassende formaten, de felle kleuren, de sterke ontwerpen en de humoristische toets! OMY heeft ook aan de ouders gedacht met super originele reisgidsen: Brussel, Parijs of New York.

Productie met oog voor detail en respect voor de natuur

Alle producten worden ontworpen in Parijs met de grootste zorg voor de keuze van de materialen en respect voor het milieu. Gezien het belang dat gehecht wordt aan het ecologisch aspect en de lokale economie, gebeurt de productie steeds in Frankrijk of binnen Europa.

TIP! de OMY items zijn leuk verpakt en dus ook perfect als geschenk!

Advies op maat 

Shop je OMY geschenk online of kom eens langs in onze showroom in Drongen! Ons team staat klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen