Duurzame en creatieve geschenken voor alle leeftijden!

Studio Roof begon in 2005 als familiebedrijf met als leidraad de schoonheid van de kinderlijkheid, de verbeelding, de natuur, de wereldvolken en kunst.

Ze begonnen met kartonnen speelhuizen, maar die werden als snel opgevolgd door kleurrijke kartonnen poppenhuizen, auto’s, vliegtuigen, vlinders en heel veel meer.

Met een atypische en speelse esthetiek zullen de doe-het-zelf-trofeeën je interieur verfraaien. Het speelgoed is gericht op kinderen van alle leeftijden. Deze speelse en kleurrijke creaties zijn een eerbetoon aan de verbeelding, natuur en vakmanschap met een eigentijdse en exotische toets!

Advies op maat 

Shop je Studio Roof favoriet online of in onze winkel in Drongen! Ons team staat klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen