Waytoplay: maximaal speelplezier 

Waytoplay is een Nederlands designersmerk opgericht door Sybren Jelles. Het merk is gekend voor zijn flexibele speelgoed autobanen gemaakt van rubber. Deze geweldige speelgoedcollectie is leuk om binnen en buiten mee te spelen en kan op bijna iedere ondergrond gelegd worden.

In ons gamma is de populaire autoroute 24 delen, express weg 16 delen, ringweg 12 delen en de koning van de weg 40 delen. Daarbij beschikken wij ook over de uitbreidingspakketen: rechte wegdelen, halfway en parking. Met waytoplay speelgoed stimuleer je de verbeeldingswereld van je kinderen.

Veilig en leuk

Kwaliteit en veiligheid zijn twee kernwaarden die zeer belangrijk zijn voor het merk. Het speelgoed voldoet aan de hoogste Europese veiligheids EN-71 norm voor speelgoed. De productie gebeurt in Duitsland.

Advies op maat 

Shop je favoriete Waytoplay autobaan online of in onze winkel in Drongen! Ons team staat klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen