Wild & Soft de zachtste woonaccessoires

Wild & Soft is een Belgisch bedrijf dat de zachtste woonaccessoires ter wereld creëert. Vanuit de liefde voor de natuur en de missie om kinderen en volwassenen gelukkig te maken, brengt het merk het dierenrijk het interieur binnen. Hun handgemaakte producten zijn vervaardigd met kwalitatief hoogstaande materialen

Wie het merk Wild & Soft in huis haalt, haalt een uniek stuk in huis. Wild & Soft verkoopt o.a. dierenkoppen in de zachtste stof. Deze populaire dierenkoppen vrolijken iedere kamer op en zorgen voor geborgenheid en zitten boordevol vriendschap voor iedereen.

Haal het hele dierenrijk in je interieur! Hert Billy en Leeuw César zijn echte favorieten in de collectie. Ontdek ook de leuke tapijt- en dierenkostuums of zelfs dierentasjes.

De handgemaakte dierenkoppen zijn ieder voor zich origineel en een tikkeltje eigenzinnig.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen