Met Petite Passport ontdek je de hipste plaatsen in de wereld 

Pauline Egge is een bekroonde reisjournaliste die een blog heeft opgestart onder de naam ‘Petite Passport’. Door haar motivatie om te reizen verkoopt Pauline nu ook reisgidsen. Petite Passport verkoopt daardoor ook leuke stadsgidsen waar de reisjournaliste allerlei leuke adresjes over de hele wereld verzamelt. Je vindt er dé hotspots die je niet direct terugvindt in een boekje. Voor de reisgidsen is er gewerkt met topfotografie.

Petite Passport wilt mensen gelukkig maken door hen fantastische plaatsen te laten ontdekken. Het leven is één groot feest. Geniet dus van het leven en overnacht in een hip hotel, ga uit eten en drink koffie in een top barrista koffiezaak. Dankzij de stadsgidsen van Petite Passport verbreed je jouw horizon. Je ziet nieuwe dingen en je doet nieuwe inspiratie op.

Voor Pauline is reizen één van de leukste dingen in de wereld. Benieuwd naar wat haar gidsen te bieden hebben? De Amsterdam gids, New York gids, Berlijn gids, Parijs gids, Barcelona gids en Londen gids zijn alvast verkrijgbaar bij Livingdesign.

Voor een top citytrip komt Petite Passport dus zeker van pas!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen