Geen producten gevonden...

Ga voor duurzaam met Rug Solid!

Rug Solid is een Deens bedrijf opgericht in 2005 door Stina Steneman. Ze ontwerpt unieke handgemaakte tapijten met een duurzaam bestaan. Rug Solid produceert hun tapijten door overgebleven materiaal uit de mode-industrie op te kopen en te verwerken met oog voor detail om een esthetisch ontwerp te creëren. Het is een tijdrovend proces, maar ook de basis voor het bereiken van een uniform, strak weefsel. 

De collectie bestaat uit verschillende materialen waarmee de tapijten gemaakt worden zoals: leder, jeans, plastic, katoen,... Alle tapijten worden gemaakt van gerecycleerd materiaal, op die manier wordt er een nieuw leven in geblazen en worden ze als iets nuttigs gebruikt. De tapijten passen in elk interieur vanwege hun minimalistisch maar modern design. 

Help mee de afvalberg te beperken en investeer in een uniek gerecycleerd tapijt van Rug Solid. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen