Groovy Magnets

Groovy Magnets magnetische wanddecoratie voor iedereen!

In 2009 werd het Belgisch merk Groovy Magnets opgericht door Lies Verheyen en Pieter Claessen. Het merk beschikt over een zeer uitgebreide collectie van magnetische wanddecoratie zoals magneetbehang, magneetstickers en bijhorende magneten.

Onze favoriet van het magneetbehang is het: magneetbehang dieren. Een leuk alternatief voor het klassieke magneetbord en een absolute eye-catcher in de kinderkamer!

Innovatief en Belgisch

Alle producten van Groovy Magnets ogen mooi en zijn praktisch. Het innovatieve behang is afwasbaar en dus een handige vervanger voor het krijtbord of magneetverf. Het bestaat uit fijne ijzerdeeltjes op een ondergrond van vinyl. 

Hang fijne herinneringen, kaartjes, hilarische foto’s of leuke kindertekeningen omhoog zonder de muur te beschadigen. Ook de krijtbord magneetstickers zijn beschikbaar bij Groovy Magnets.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ☀️ LIVINGDESIGN is eventjes in verlof ☀️ Blijf gerust online bestellen, vanaf 02/08 verzenden wij terug de orders. Verbergen