Höfats

Functioneel ontwerp ontmoet aandacht voor detail

Höfats is een Duits merk dat werd opgericht door Thomas Kaiser en Christian Wassermann. Design en engineering zijn de 2 belangrijkste begrippen bij Höfats. Hun ontwerpen worden duidelijk gewaardeerd door de designwereld want ze wonnen 26 design awards. 

Het merk brengt het vuur terug in je leven: vreugdevuren op je terras, kaarslicht op je balkon en heerlijk gegrild vlees van de open haard op je bord. Höfats creëert fascinerende producten met vuur, die puristische vorm combineren met inspirerende functionaliteit.

Höfats TRIPLE 

Een populair product van Höfats is de Triple vuurschaal. Deze vuurkorf is gemaakt uit cortenstaal en in slechts enkele stappen kan je hem omtoveren tot een geheel keukentoestel, door toevoeging van een grill en/of tafeltje. Warmte en gezelligheid staan bij dit product centraal! 

JOHNNY CATCH Flesopener

"Waarschijnlijk de beste muur-flesopener in de wereld". De Johnny Catch flesopener is super efficiënt doordat het de kroonkurken magnetisch opvangt. Door zijn dubbelzijdig 3M-tape blijft hij plakken aan de muur en heb je geen schroeven of pluggen nodig. 

Höfats CUBE 

Een ander zeer praktisch product van Hofäts is de Cube vuurschaal, die je gemakkelijk kan omdraaien zonder dat het vuur en het hout eruit valt. Als er geen vuur brandt kan je deze vuurkorf ook gebruiken als krukje of bijzettafel. Een multifunctioneel tuinmeubilair die kan omgetoverd worden tot gehele barbecue door toevoeging van de Cube Plancha, de Cube Grid en/of de Cube Board

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ☀️ LIVINGDESIGN is eventjes in verlof ☀️ Blijf gerust online bestellen, vanaf 02/08 verzenden wij terug de orders. Verbergen