Karup Design

Karup Design

Karup Design is een Deens merk dat gaat over leven. Over ruimte maken voor meer. In minder ruimte. Karup Design-producten zijn perfect voor kleine en onconventionele ruimtes en woningen. Met hun sofabedden bieden ze de ideale oplossing voor kleine ruimtes! Het multifunctionele ontwerpdenken maakt al sinds de begindagen in 1972 deel uit van het bedrijfs-DNA. Met het simpele doel om ruimte te maken voor meer. In minder ruimte.

De Karup Design-producten kunnen allemaal in slechts drie woorden worden gedefinieerd door hun eigenschappen en functies: Sit, read, dream!

Alles draait rond de functionaliteit van het product. Een bed en sofa ineen, beter kan niet toch!

Advies op Maat

Shop naar hartenlust online! Wil je graag advies op maat of bekijk je liever de accessoires in onze winkel? Kom dan langs in onze showroom te Drongen-Gent!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ☀️ LIVINGDESIGN is eventjes in verlof ☀️ Blijf gerust online bestellen, vanaf 02/08 verzenden wij terug de orders. Verbergen