Les Gambettes

Les Gambettes retromeubilair

In 2011 werd het jonge meubelmerk Les Gambettes op de markt gebracht door 2 jonge Parijse dames. Ze leerden elkaar kennen op de universiteitsbanken in de jaren 90. De meubelcollectie is geïnspireerd op het schoolmeubilair van de jaren 50-70, maar ingekleurd volgens de laatste trends. Het merk staat voor kwaliteitsvolle en degelijke meubelen met leuk prints. Een echte retrocollectie dus!

De meubeltjes zijn een mix van metaal en hout, afgewerkt met het gekende Formica uit de vintageperiode. De productie vindt plaats in Europa. De collecties worden ontworpen in Frankrijk.

Onze bestsellers 

Het retromeubilair staat ongetwijfeld prachtig in elke kinderkamer met collecties Colette en Romy, maar ook in de woonkamer met tafel Véra, in de keuken met stoelen Suzie, op school met kinderbureau Régine, op kantoor tot zelfs in de horeca!

Les Gambettes blijft trouw aan het kindermeubilair waarvoor ze gekend zijn zoals de Little Chaise Suzie en bureau Régine. De retromeubeltjes zijn praktisch, functioneel en bovenal betaalbaar.

Les Gambettes maakt de kinderkamer helemaal af!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ☀️ LIVINGDESIGN is eventjes in verlof ☀️ Blijf gerust online bestellen, vanaf 02/08 verzenden wij terug de orders. Verbergen