Moebe

Verwen je interieur met MOEBE

Het Deense label MOEBE werd in 2014 opgericht en bestaat uit een meubelmaker Andes Thams en twee architecten Martin D. Christensen en Nichoals Oldroyd. Ze houden het graag simpel en leggen bij al hun ontwerpen de focus op de essentie van het product. Ze creëren producten die gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken zijn met een hoge esthetische waarde. Ze maken daarbij gebruik van mooie kwalitatieve materialen zoals eikenhout en aluminium.

MOEBE Frames: eenvoud en pracht

De MOEBE frames zijn een uiterst verrassend maar simpel design. Deze prachtige transparante kaders hebben een heel eenvoudig ontwerp maar zijn uiterst veelzijdig. Deze bestaan in het eik, wit of zwart en in verschillende formaten. Je kan bovendien verschillende herinneringen inlijsten dankzij het volledig transparante middenoppervlak.

Moebe floating leaves: een originele groene toets

Ken je de floating leaves van Moebe? Deze prachtige bladermotieven zijn met een speciale printtechniek aangebracht op een transparant en passen perfect in de Moebe kaders. Zo mist geen enkele kamer een frisse groene toets.

Ontdek ook de rest van de Moebe collectie, zoals de prachtige Side bijzettafel en de prachtige wandspiegels. Deze zijn steeds verkrijgbaar in verschillende formaten. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ☀️ LIVINGDESIGN is eventjes in verlof ☀️ Blijf gerust online bestellen, vanaf 02/08 verzenden wij terug de orders. Verbergen