Vonk

Duurzaam outdoor meubilair voor dagelijks gebruik

Bij VONK stralen de producten vakmanschap en moderniteit uit. VONK focust zich bovendien op het gebruiksgemak, alsook de schoonheid van het materiaal. Door een combinatie van ambacht en technologie maakt VONK producten die aan de hoge eisen van de consument voldoen. Dit merk laat zich kenmerken door haar eerlijke constructieprincipe en haar sobere vorm.

De VONK bestsellers

De Fuse Picknicktafel is ons best verkochte tafel van VONK. Dit is sobere maar robuuste picknicktafel uit massief harthout. Een extraatje aan deze tafel is dat hij zowel in de zomer als in de winter buiten kan blijven staan! Een andere topper is de Fizz-tafel van VONK. Deze tafel kenmerkt zich door zijn sobere lijn, zijn eerlijke constructie en zijn degelijkheid. 

Advies op maat

De Fuse Picknicktafel kan je komen bezichtigen in onze showroom te Drongen. Wij staan ook steeds klaar om advies te geven!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ☀️ LIVINGDESIGN is eventjes in verlof ☀️ Blijf gerust online bestellen, vanaf 02/08 verzenden wij terug de orders. Verbergen