Mini Stacked hangmodule M wit

Levertijd: Op voorraad
Merk: Muuto

Mini Stacked hangmodule M wit - MUUTO

Mini Stacked wandkasten van Muuto, design door Julien De Smedt, zijn originele kasten om je muur mooi mee op te fleuren. De modules kan je stapelen of naast elkaar plaatsen of at random aan de muur hangen. De mini stacked kasten zijn mooi met accessoires, boeken of zelfs keukenbenodigdheden.Het ontwerp bestaat uit modules met drie verschillende afmetingen (small/medium/large). De bijgeleverde metalen bevestigingsclips geven de gestapelde modules extra stabiliteit.

specifications

Het Mini Stacked kastensysteem is vervaardigd uit hoogwaardige kwaliteitsmaterialen en garandeert daarmee een lange levensduur.

Afmetingen:

  • Small: 33,2 x 16,6 x 26 cm.
  • Medium: 33,2 x 33,2 x 26 cm (vierkant).
  • Large: 49,8 x 24,9 x 26 cm.

Per module worden de volgende zaken bijgeleverd: 1 witte bevestigingsclip; 4 rubberen beschermdopjes; schroeven en haken voor de wandbevestiging.

De Mini Stacked wandkasten zijn verkrijgbaar in wit MDF of essenfineer en worden geleverd met backboard.  Standaard is de backboard wit of essenhout, maar de medium essenhout variant is tevens beschikbaar met een gele, roze, grijze of groene achterwand.

We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag, neem contact met ons op via info@livingdesign.be.