Opsmuk Bank Outdoor (zwart)

Levertijd: 5 weken
Merk: Opsmuk

OPSMUK - tafel Outdoor

Deze prachtige bank in padoek (tropisch hardhout) van het Belgische merk OPSMUK komt perfect tot zijn recht in eender welke tuin. Dankzij de combinatie van het robuste padoek blad met het stalen frame krijgt deze bank een unieke en zeer aantrekkelijke look. De bank past perfect bij de rechthoekige tafel. De lengte van de bank kan aangepast worden aan de lengte van de tafel (bank wordt steeds 20cm kleiner gemaakt dan de tafel).

OPGELET: deze banken worden enkel in België geleverd. Transportkost = 50€ (overal in België). Dit wordt na bestelling gevraagd om over te schrijven.

specifications

Afmetingen :

S: 160 x 36cm

M: 220 x 36cm
L:  280 x 360cm

Het tafelblad wordt steeds vervaardigd uit massieve padoek en heeft een dikte van 2 cm.
(Initieel rodere kleur die al vergrijst na enkele weken)

Het stalen frame/onderstel is vervaardigd uit staal en standaard verkrijgbaar in zwart of wit.

Op vraag kan het frame echter ook uitgevoerd worden in alle RAL kleuren (210 kleuren) naar keuze of in verroest staal. Dit dient bij de bestelling dan duidelijk gespecifieerd te worden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ☀️ LIVINGDESIGN is eventjes in verlof ☀️ Blijf gerust online bestellen, vanaf 02/08 verzenden wij terug de orders. Verbergen