Soft Edge 10 lounge - chromed steel frame

Levertijd: 5 weken
Merk: HAY

Soft Edge 10 lounge chair - HAY 

De Soft Edge 10 Lounge stoel maakt deel uit van de Soft Edge-familie, en is te bezichtigen in onze Showroom te Drongen. Het designduo Iskos-Berlin zorgde ervoor dat de typerende vormen overgenomen werden maar in een lager en breder ontwerp met oog op ontspanning. De comfortabele, houten elementen zorgen voor een krachtige, warme uitstraling terwijl het stalen onderstel het minimalistische ontwerp versterkt. De stoelen zijn stapelbaar en ideaal voor in huis, op kantoor of in restaurants. 

De stoel is ook beschikbaar met een beklede zitting. Breng een bezoekje aan onze showroom om de stoffen te bekijken of stuur vrijblijvend een mailtje naar [email protected] voor advies. We helpen je graag! 

specifications 

MATERIAL

SEAT & BACK / Moulded plywood seat and back with inner veneer in beech, top and bottom veneer in oak.
SEAT W. UPHOLSTERY / 10 mm PU foam.
BASE / Ø16 mm steel tube.

DIMENSIONS

WIDTH / 57 cm 
DEPTH / 64 cm 
HEIGHT / 69 cm 
SEAT HEIGHT / 40 cm 
SEAT DEPTH / 48 cm 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ☀️ LIVINGDESIGN is eventjes in verlof ☀️ Blijf gerust online bestellen, vanaf 02/08 verzenden wij terug de orders. Verbergen