Log je in om een wishlist aan te maken

Log je in om een giftlist aan te maken

Leeg

Onze nieuwsbrief

Schrijf je nu in op de nieuwsbrief.

Vlotte levering

Alle bestellingen worden indien voorradig zo snel mogelijk verzonden vanuit België (Drongen).

Voor de levering van uw order doen wij een beroep op de koerierbedrijven

- Bpost of DPD voor de kleinere pakjes

- PostNL Extra@Home voor de grotere producten (zoals tafels, lounge chairs, kasten,..).


Bij de afhandeling van je order, kan je voor de producten die we met Bpost verzenden de volgende leveringsmogelijkheden kiezen: thuis of op kantoor, een postpunt of ook de pakjesautomaat van Bpost, zo moet je niet meer thuisblijven (super handig dus) !

 

Producten die op de website zijn aangeduid met de tekst “op voorraad” zijn meteen uit voorraad leverbaar. Mocht dit om één of andere reden niet zo zijn, zullen wij u onmiddellijk hiervan op de hoogte brengen.

Na ontvangst van uw bestelling én betaling wordt uw order zo snel mogelijk klaargemaakt voor verzending.

 

Van zodra uw bestelling onderweg is, wordt u hiervan per e-mail verwittigd en kunt u uw pakket volgen met de Track & Trace code.

Daarnaast worden grotere producten (zoals tafels) met PostNL Extra@Home getransporteerd en hiervoor geldt het volgende: gratis leverbaar in België; in Nederland wordt een toeslag gevraagd van 25€! 


Wij verzenden GEEN meubels, ENKEL accessoires naar Frankrijk, Duitsland, UK.
Onze goederen worden enkel geleverd op het gelijkvloers.

We zijn niet verantwoordelijk voor misgelopen zendingen indien een foutief adres door de klant werd opgegeven. Wanneer een order niet kan worden afgeleverd en teruggezonden wordt naar ons adres, zal het bedrag van het artikel teruggestort worden min de transportkost ofwel wordt het artikel opnieuw verstuurd en wordt de nieuwe zending ook aangerekend. Check daarom steeds heel goed het opgegeven leveradres bij het bestellen.