Liewood

Pagina 1 van 2

Liewood: Onweerstaanbare producten voor de moderne familie!

Liewood werd in de zomer van 2015 opgericht door Anne Marie Lie Nielsen met als doel een uniek kinderinterieurconcept te creëren dat gericht is op functionaliteit, fijne lijnen en eenvoudige details. Liewood is gevestigd in Kopenhagen en is diep geworteld in de Scandinavische ontwerptraditie.

Het bedrijf verkoopt biologische textielproducten, zacht breiwerk en bamboe serviesgoed in mooie vormen en delicate kleuren. Alle producten samen creëren een uniek, puur en eenvoudig universum.
De ambitie van Liewood is eenvoudig: het promoten van slow living: het creëren van producten die generaties lang meegaan.

Liewood ontwerpt conceptueel sterke producten - met respect voor de tederheid en onschuld van de kindertijd en de levensstijl van moderne gezinnen. De producten zijn in staat om de hedendaagse gezinnen overal te volgen - met verschillende doeleinden voor ogen. Zuivere vormen en delicate prints vol persoonlijkheid gaan hand in hand met functionaliteit - wat Liewood tot het leuke en fantastische alternatief maakt. 

Ontdek de verschillende producten van Liewood op onze website! 

Advies op maat 

Shop nu je Liewood geschenk online of in onze winkel in Drongen! Ons team staat klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ☀️ LIVINGDESIGN is eventjes in verlof ☀️ Blijf gerust online bestellen, vanaf 02/08 verzenden wij terug de orders. Verbergen