Kinderkamer

Kinderkamer - configuraties

Investeer in tijdloze meubels en ontwerpen bij het inrichten van de kinderkamer. Met het klassieke Scandinavische design stelt u zelf de mooiste rekken samen om het speelgoed van de kids in op te bergen. Naarmate uw kind ouder wordt en meer dingen opbouwt, kunt u gewoon doorgaan met het opbouwen van uw String-combinatie en meer opbergruimte toevoegen. Door slechts één wandpaneel of vloerpaneel plus drie rekken toe te voegen aan je bestaande rek, koop je een heleboel opbergruimte voor jezelf.

De mentaliteit bij het bedenken van de meest inspirerende kinderkameroplossingen is opslag en opbergruimte. Deze String rekken kunnen makkelijk meegenomen worden wanneer de kinderen het huis verlaten. Zo hebben ze een klein stukje van het huis mee als ze voor het eerst verhuizen.

Ontdek de verschillende onderdelen om uw eigen rek samen te stellen in ons assortiment.

Advies op maat 

Kom je graag eens ons String showmodel bekijken, welgekomen in onze showroom in Drongen voor advies op maat! Ons team staat klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ☀️ LIVINGDESIGN is eventjes in verlof ☀️ Blijf gerust online bestellen, vanaf 02/08 verzenden wij terug de orders. Verbergen