Vakantiehuis in de Ardennen: design in Durbuy

Wat als een interieurwinkel besluit om dé ultieme vakantiehuizen te creëren? Dan krijg je Living Lodgestwee vakantiehuizen uniek ingericht met designmeubelen en gedurfde hebbedingen. 

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Zoek je een vakantiehuis in Durbuy? De Scandi Lodge en de Designer Lodge zijn omringd door natuur, vlakbij het groene golfterrein van Durbuy. En hoewel ze identiek ogen, heeft elke lodge zijn eigen twist. Onze interieurexperten gingen aan de slag met inspiratie van onze eigen designmerken: onder meer HAY, Muller Van Severen, String Furniture, HKLiving en Ferm Living. Een wit blad om al onze fantastische meubelen, interieurdecoratie en leuke hebbedingen op los te laten. 

Scandi Lodge: luxeverblijf in Scandinavische stijl

De Scandi Lodge is een ode aan Scandinavische designmerken zoals HAY. Tijdens het weekend en schoolvakanties boek je beide lodges in hun geheel. Dan logeer je in de Scandi Lodge met 10 in 4 slaapkamers (waarvan 1 met 2 stapelbedden), 2 badkamers, 2 zithoeken en een zalig terras. De Scandi Lodge Small is groot genoeg voor 8. De Scandi Studio is ideaal voor een midweek met 2 personen. 

Designer Lodge: kleurrijk design

De Designer Lodge staat dan weer in het teken van kleurrijk design, met bestseller merken zoals Muller Van Severen. Designmeubelen testen in een zalig rustgevende omgeving, wat wil een mens nog meer. Tijdens het weekend en schoolvakanties is de Designer Lodge beschikbaar voor 8 personen. Hier geen stapelbedden, wel dezelfde luxe. Op weekdagen buiten de schoolvakanties worden de lodges opgesplitst. De Designer Lodge Small heeft ruimte voor 6 personen. De Designer Studio laat je met 2 genieten.

 

Niet zomaar een huisje huren: een totaalbeleving

We willen dat onze klanten thuiskomen in design. Bij jullie thuis, maar ook in onze unieke verblijven, de Living Lodges. Elke lodge heeft een andere invalshoek en dus is de sfeer een tikkeltje anders.

In de Scandi Lodge ontdek je groene accenten van de HAY Mags Soft sofa en de J41 stoelen van HAY. Een prachtig beige String wandrek en eiken CPH30 tafel brengen rust in het midden van natuur. De Designer Lodge zouden we eclectischer kunnen noemen, maar nooit erover. De kobaltblauwe Quilton sofa en groen-witte Two-colour tafel van HAY komen mooi tot hun recht in deze setting.  

Wel hetzelfde? Buiten geniet je in beide Lodges van onze bestseller outdoorovens en de Weltevree Dutchtubs. Op het terras bak je pizza’s in de Weltevree Outdooroven of chill je in de Dutchtub. Wat verder in de straat wacht een verwarmd zwembad. Als dat geen perfecte combinatie voor een verblijf in de Ardennen is!

Boek nu de meest design chalets van Durbuy