String in de Hal

Hal - configuraties

Geperforeerde metalen rekken met de mogelijkheid om haken en staven toe te voegen, gekantelde schoenplanken die u gemakkelijk van vijf paar schoenen en hopen producten kunnen ontdoen die zijn ontworpen om elke gangplank te optimaliseren.

Met onze brede selectie van gangontwerpen zijn we ervan overtuigd dat er voor elk wat wils is met String Furniture. Zelfs met een beperkte gangpadruimte waar alleen de kleinste gangplanken passen, heeft u veel opbergruimte bij het toevoegen van haken voor uw tas, stangen en kleerhangers voor uw bovenkleding en schalenplanken voor alle kleine dingen zoals sleutels, portemonnee en koptelefoons. 

Ontdek de verschillende onderdelen om uw eigen rek samen te stellen in ons assortiment.

Advies op maat 

Kom je graag eens ons String showmodel bekijken, welgekomen in onze showroom in Drongen voor advies op maat! Ons team staat klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen