Openingstijden
Maandag10.00-18.00
Dinsdag10.00-18.00
Woensdag10.00-18.00
Donderdag10.00-18.00
Vrijdag10.00-18.00
Zaterdag10.00-18.00
ZondagGesloten

interieurwebshop met eigen showroom

Livingdesign.be is dé Belgische interieurwebshop met een eigen conceptstore in Drongen-Gent met mooi betaalbaar design van meubelen, verlichting & woonaccessoires voor elke kamer in jouw huis. 

Op de webshop en onze socials vind je heel wat inspiratie om jouw droominterieur te realiseren. Wil je liever een item testen of zoek je persoonlijk interieuradvies? Kom langs in onze showroom, vol met design meubels, interieuraccessoires en verlichting!

      
   

In juni 2014 zijn we van start gegaan met onze webshop, in 2017 openden we onze conceptstore! Na 6 succesvolle jaren is ons assortiment, onze voorraad en personeel al mooi aangegroeid, dankzij onze talrijke trouwe klanten.

Benieuwd naar onze merken?

Trendy Scandinavisch merken zoals HAY, String, Muuto, Fermliving, House Doctor, Liewood en Houe, maar ook hippe Belgische en Nederlandse merken zoals FEST, Muller van Severen, HKLiving, Vonk, Wünder, Snurk, Serax... vormen een ruime keuze om van je huis een thuis te maken.  

Waarom bij ons bestellen?

Wij zijn gewoon nét dat tikje anders in alles wat we doen. Elke dag beter worden is onze focus en onze klanten happy maken ons doel. 

  1.  Kwaliteitsvolle producten die we nauwkeurig uitzoeken en zelf testen.
  2.  De beste klantenservice met heel wat producten op voorraad, een vlotte communicatie en snelle, veilige leveringen.
  3.  Persoonlijk interieuradvies (in de winkel en online!) en héél veel inspiratie op onze webshop en sociale media.

Klantenservice dragen wij hoog in het vaandel, en dit resulteert in tal van positieve reviews op Trustpilot, met een score van 4.4/5 gegeven door meer dan 1500 klanten.

Heb je een vraag? Bel ons van maandag tem vrijdag op 09 273 98 80, mail je vraag naar [email protected] of vul het contactformulier in.

Veel shopplezier!
Het Livingdesign team
Joke, Roel, Anke, Birgit, Emilie, Hanneleen, Lien, Lize en Thomas

Contactgegevens