Serax staat voor passie en creativiteit

In 1986 richtten de twee broers Serge en Axel Van Den Bossche een kleinschalige handel op die plaats vindt in een garage. Dertig jaar later, groeide deze handel uit tot een multinational genaamd 'Serax'.

Dit designlabel uit Antwerpen ontwerpt unieke interieur-, woonaccessoires en serviezen met persoonlijkheid. Hiervoor werkt Serax uitsluitend samen met gepassioneerde designers van over de gehele wereld. Elke collectie weerspiegelt de belangrijkste waarden, namelijk vernieuwing en een toegankelijk design.

Stijlvol tafelen met Serax 

Alle collecties binnen Serax, van accessoires, meubilair/outdoor tot verlichting, zijn ambachtelijk vervaardigd door de ontwerper. Het zijn stuk voor stuk unieke interieuritems die een verhaal vertellen. Serax werkt ook samen met bekende nationale en internationale designers. Dit bleef niet onopgemerkt bij sterrenchefs en hoteliers die op zoek waren naar iets anders dan het klassiek servies. Vandaag vinden we de unieke collecties van Serax terug in meer dan een hondertal restaurants over de hele wereld. Stijlvol tafelen met Serax!

Ontdek onze Serax BESTSELLERS:

De bestsellers onder tafelaccessoires zijn de metalen schaal 'Meo' van Serax en de plateau Terrazzo. Om uw interieur nog meer op te krikken zijn het Juno handdoekrek, Pot in a cage en de stalamp Flamingo echte toppers.