Werkkamer

Werkkamer - configuraties

Voor een werkkamer zijn verschillende opstellingen mogelijk met het Stringsysteem. Sommigen van ons werken vanuit een kantoor, anderen vanuit huis en weer anderen hebben een gemengde opstelling van de twee. Ongeacht waar uw werkplek zich bevindt, is er een passend string reksysteem om het werken aangenaam te maken.

Zo zijn er in de hoogte verstelbare tafels en rekken met een werktafel inbegrepen. Door slimme accessoires toe te voegen, zoals organizers, kunt u met slechts enkele producten een werkplek creëren.

Het Works-assortiment van String kwam tot leven om te ondersteunen en aan te vullen wat het rekkensysteem al biedt op het gebied van werkplekoplossingen. Hier vindt u inspiratie voor het kleinere thuiskantoor tot de grotere vergaderruimte of kantoorpods met zit-sta tafels. In onze wereld is een werkplek net zo belangrijk als elke andere ruimte, zo niet belangrijker vanwege het aantal uren dat de meesten van ons er doorbrengen.

Ontdek de verschillende onderdelen om uw eigen rek samen te stellen in ons assortiment.

Advies op maat 

Kom je graag eens ons String showmodel bekijken, welgekomen in onze showroom in Drongen voor advies op maat! Ons team staat klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ☀️ LIVINGDESIGN is eventjes in verlof ☀️ Blijf gerust online bestellen, vanaf 02/08 verzenden wij terug de orders. Verbergen