Verzenden

Boven de €40 verzenden wij gratis binnen België.

Opgelet: grotere stukken van meubelen (vanaf 4 stoelen/barkrukken, een tafel, ...)  worden met een partner-transportfirma (DPD of PostNL [email protected]) geleverd. Zij leveren binnen de week bij de klant.

Onder de €40 binnen België is de leveringskost: €3,95.

We verzenden het volledige aanbod in België.

De bestellingen worden tussen maandag en vrijdag verstuurd, wettelijke feestdagen uitgesloten. Livingdesign is niet verantwoordelijk voor onvoorspelbare vertragingen van de transportfirma. De producten worden geleverd volgens de aanwijzingen bij ieder product. De goederen worden pas verzonden/geleverd, na volledige betaling door de klant, minimum 1 dag op voorhand.

Heb je een vraag over de levering van je order? Bekijk zeker eens onze Veelgestelde vragen.

Retourneren

Als particuliere consument beschik je over een termijn van 14 dagen retourrecht. Mochten onze producten niet voldoen aan jouw wensen, dan kan je dit melden en terugzenden op voorwaarde dat de verpakking intact is gebleven en indien het geen product is dat speciaal voor jou werd besteld. Daarnaast kunnen producten die afgeprijsd zijn door Solden of een ACTIE ook niet geretourneerd worden. Een geopende verpakking kan je m.a.w. niet meer toelaten af te zien van de aankoop.
Dit verzaakrecht geldt niet voor zakelijke klanten.
Dit verzaakrecht geldt niet voor producten op bestelling speciaal voor de klant en/of met levertijd van 1 of meer weken.

Stappenplan om te retourneren:

  • Mail ons (via [email protected]) dat u een artikel wilt retourneren met de reden.
  • Je ontvangt via e-mail instructies en een retourbon voor het retourneren van het artikel.
  • Stuur het artikel terug naar het retouradres. De retourkosten worden door jou gedragen en worden afgetrokken van het tegoed.
  • Na ontvangst en goedkeuring, stuurt livingdesign.be jou een ontvangstbevestiging via e-mail. Je ontvangt vervolgens een 
    tegoed dat als volgt wordt berekend: het bedrag - (aftrek van de verzendingskosten 3.95€/doos + kosten (5%) van administratie+handlingkosten). Dit tegoed is 1 jaar geldig.

Voor meer vragen over 'ruilen en retourneren' kan je een kijkje nemen op de pagina Veelgestelde vragen.