Verzenden

Levering in België

Boven de €40 verzenden wij gratis binnen België tot aan de deur. 

Opgelet: grotere stukken van meubelen (vanaf 4 stoelen/barkrukken, een tafel, ...) leveren wij zelf tot bij jou aan de deur! Heb je graag installatie van je sofa, tafel of stoelen? Dan rekenen wij een kost van €60 aan zodat onze collega's de tijd kunnen nemen om je item uit te pakken en deskundig te installeren. Het afval nemen we uiteraard ook terug mee. Geen zorgen voor jou, dus! Neem hiervoor gerust contact op met onze klantendienst via [email protected] en dan bekijken we graag de mogelijkheden. 

OPGELET: Showroommodellen vallen niet binnen deze gratis levering en vragen we steeds op te halen in onze showroom te Drongen. Indien je het aangekochte showroommodel toch graag geleverd wenst te krijgen, is hier een kost van €60 aan verbonden voor de levering en installatie. 

Onder de €40 binnen België is de leveringskost: €4,95.

We verzenden het volledige aanbod in België.

De bestellingen worden tussen maandag en vrijdag verstuurd, wettelijke feestdagen uitgesloten. Livingdesign is niet verantwoordelijk voor onvoorspelbare vertragingen van de transportfirma. De producten worden geleverd volgens de aanwijzingen bij ieder product. De goederen worden pas verzonden/geleverd, na volledige betaling door de klant, minimum 1 dag op voorhand.

Heb je een vraag over de levering van je order? Bekijk zeker eens onze Veelgestelde vragen.

Levering buiten België

De kosten voor de levering van jouw bestelling zijn afhankelijk van het land waar wij je pakket naartoe sturen.

Let erop dat we grotere meubelen persoonlijk verzenden. Dus woon je in het buitenland (lees: ver van de grens met België of onrealistisch ver van ons magazijn in Drongen-Gent)? En wil je een groot meubelstuk bestellen? Dan neem je best persoonlijk contact op met onze klantendienst via [email protected]. We bekijken graag samen de mogelijkheden, maar we kunnen niet garanderen dat we grote interieurstukken ver van de grens leveren.

Hierbij een overzicht van de leveringskosten:
Nederland-Luxemburg: € 5,95 bij bestelling onder de 75 €
Duitsland-Frankrijk: € 7,95 bij bestelling onder de 175 euro

Retourneren

Als particuliere consument beschik je over een termijn van 14 dagen retourrecht. Mochten onze producten niet voldoen aan jouw wensen, dan kan je dit melden en terugzenden op voorwaarde dat de verpakking intact is gebleven en indien het geen product is dat speciaal voor jou werd besteld. Daarnaast kunnen producten die afgeprijsd zijn door Solden of een ACTIE ook niet geretourneerd worden. Een geopende verpakking kan je m.a.w. niet meer toelaten af te zien van de aankoop.
Dit verzaakrecht geldt niet voor zakelijke klanten.
Dit verzaakrecht geldt niet voor producten op bestelling speciaal voor de klant en/of met levertijd van 1 of meer weken.

Stappenplan om te retourneren:

  • Mail ons (via [email protected]) dat u een artikel wilt retourneren met de reden.
  • Je ontvangt via e-mail instructies en een retourbon voor het retourneren van het artikel.
  • Stuur het artikel terug naar het retouradres. De retourkosten worden door jou gedragen en worden afgetrokken van het tegoed.
  • Na ontvangst en goedkeuring, stuurt livingdesign.be jou een ontvangstbevestiging via e-mail. Je ontvangt vervolgens een terugbetaling dat als volgt wordt berekend: het bedrag - (aftrek van de verzendingskosten 4.95€/doos).

Voor meer vragen over 'ruilen en retourneren' kan je een kijkje nemen op de pagina Veelgestelde vragen.