String Furniture: tijdloos design uit Zweden

STRING is een merk waar we al een tijdje razend dol op zijn. Het Scandinavische String Furniture is gestart in 1949 toen Nils Strinning, een Zweeds Architect, het String kasten systeem ontwierp. Inmiddels mag het een echte design klassieker genoemd worden. Het String kastensysteem is succesvol door zijn eenvoud en ongekend veel mogelijkheden

BESTSELLERS van String

De pockets van STRING zijn de bestsellers: de absolute nummer 1 is de Pocket Wandkast Eik-wit! Goed om weten, de pockets van String zijn altijd voorradig. De String Pocket is het meest eenvoudige product, maar kan opnieuw naar wens uitgebreid worden, zowel in de breedte als in de hoogte. Naast de pockets is ook het wandrek met bureau Small-wit absoluut een must-have!

Eindeloos combineren!

De String systemen zijn multi-inzetbaar en prachtig in zowel de woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken. De legplanken hebben verschillende dieptes en kunnen eenvoudig gecombineerd worden met een bureau, kasten, tafel… De formaten zijn sinds 1949 nog steeds dezelfde waardoor je je kast van String telkens weer kan heropbouwen of aanpassen. Door de grote keuze aan kleuren en materialen, kan je eindeloos blijven combineren! 

Ontdek de verschillende configuraties voor verschillende ruimtes op onze webshop: badkamer, slaapkamer, hal, outdoor, woonkamer, werkkamer, keuken, kinderkamer. Of kom even langs in onze showroom te Drongen.

Iedereen kan naar eigen wens een String wandrek samenstellen, je kunt dit eenvoudig doen met de String Configurator.