Weltevree

Pagina 1 van 2

Weltevree activeert mensen en plaatsen

Het Nederlandse merk Weltevree is opgericht in 2007 door de designer Floris Schoonderbeek. Het designlabel brengt het 'weltevreden' gevoel teweeg. De outdoor designproducten staan voor kwaliteit, comfort en avontuur. Het merk focust zich op zaken die echt belangrijk zijn voor de mensen. Kwaliteit is voor hen ervaringen opdoen die je welzijn bevorderen. Weltevree wil mensen inspireren om hun ideeën rond welzijn en luxe te heroverwegen om zo tot een bewuster, socialer en rijker leven te komen.

Een mooi ontwerp is de bestseller de Dutchtub Original. Met deze tub van Weltevree ervaar je helemaal de luxe van een buitenbad. Een echte eyecatcher die verkrijgbaar is in verschillende kleuren als oranje, grijs, olijfgroen, blauwgrijs en terracotta. In de collectie van Weltevree zijn er ook verschillende accessoires voor deze Dutchtub Original verkrijgbaar zoals een wintercover, schoorsteen of een asbak.

Op zoek naar een Dutchtub, outdooroven of versiering voor in je tuin? Een breed gamma van Weltevree ontdek je bij LivingDesign.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ☀️ LIVINGDESIGN is eventjes in verlof ☀️ Blijf gerust online bestellen, vanaf 02/08 verzenden wij terug de orders. Verbergen