Ontdek de tafels, zetels, accessoires en zoveel meer van het topmerk HAY

Bij Livingdesign is HAY één van de topmerken! Opgericht in 2002 door Rolf Hay, dit Deens merk haalt zijn inspiratie uit de jaren ’50 en ’60. In een mum van tijd werd HAY één van de populairste namen in het Scandinavisch design. Hun missie is om kwaliteitsontwerp te bieden tegen een betaalbare prijs. Daarom koos dit merk voor een eenvoudig ontwerp die zowel functioneel als eigenzinnig is. Met ontwerpen die internationaal aanspreekbaar zijn, willen ze een groot publiek aanspreken.

HAY beschikt over een ruime collectie. Hun assortiment bestaat onder andere uit tafels, stoelen, barkrukken, zetels, verlichting, accessoires en zoveel meer. Ontdek al deze topproducten op onze webshop of in onze showroom te Drongen!

Onze HAY bestsellers

Onder de barkrukken zijn onze bestsellers de AAS38 zwart en de AAS32 wit-eik. Deze krukken zijn ontworpen door Hee Welling en zijn verkrijgbaar in 2 zithoogtes.

De AAC26 zwart, de AAC22 wit en de Hee Dining Chair zijn dan weer de topsellers onder de gewone stoelen. Deze stoelen zijn ook ontworpen door Hee Welling en bovendien kan de Hee Dining Chair zowel binnen als buiten gebruikt worden.

De toppers onder de tafels zijn de CPH30 en de Pyramid tafel 01 & 02. De CPH30 is beschikbaar in verschillende afmetingen en kleuren. De Pyramid tafel is een praktisch ontwerp van Wim Rietveld en kan gestapeld worden.

Het DOT-kussen 1 DOT, het PEAS tapijt Soft Grey en de Kaleido plateaus zijn enkele topsellers onder de accessoires en tapijten. De ideale accessoires om je interieur mee op te fleuren!

Onder de verlichting is de 30degree hanglamp de bestseller van HAY. Deze hanglamp is verkrijgbaar in 4 verschillende afmetingen en 3 verschillende kleuren.

Onder de zetels zijn de Sofa Mags en de Sofa Mag Soft onze bestsellers. Deze zetels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen.

Voor meer informatie over deze topproducten, contacteer ons of kom eens lang in onze showroom te Drongen!