helen B

Pagina 1 van 2

helen b: de perfecte combinatie van humor en originaliteit! 

Een creatieve duizendpoot uit Gent, helen b, pseudoniem voor Helen Blanchaert, doet wat creatievelingen doen; ze maakt van alles. Ze creëerde een heel eigenzinnig universum vol figuren en quotes die een glimlach op je gezicht toveren.

Naast de superleuke bekers en kopjes, omvat de collectie ondertussen ook supercoole verjaardagskalenders en handige blocnotes. Kenmerkend voor al haar werk is de speelse en vaak humoristische toets

Ontdek onze helen b BESTSELLERS!

Prachtige bekers met illustratie of quote en bijpassend lepeltje
Handige en originele Verjaardagskalender

Een cadeautje van helen b doet iedereen smelten!

Wil je eens niet voor een standaard cadeau gaan, kies dan voor een beker, kopje of kalender van helen b. Superleuk zijn bijvoorbeeld de tasjes met de quotes zie je graag en focus on happy en de originele illustraties zoals happy together en trapeze girl. Kies een quote of illustratie die past bij de persoon die je wil verrassen en je zal zeker scoren!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ☀️ LIVINGDESIGN is eventjes in verlof ☀️ Blijf gerust online bestellen, vanaf 02/08 verzenden wij terug de orders. Verbergen