Wellmark

Pagina 1 van 2

Wellmark : Ecofriendly & Sustainable Nederlands merk. 

Wellmark is een opkomende lifestyle retailer, opgericht door Marleen van den Bogaart, die sinds oktober 2017 met milieubewuste woonaccessoires een verschil wil maken. Wellmark heeft als visie een samenleving die kleine stappen zet richting een beter milieu. Bij Wellmark zijn ze altijd bezig om het proces van idee tot levering zo duurzaam mogelijk te maken.

Hun producten, zoals de zeepdispensers of afwasmiddel, zijn dan gemaakt van glas en hierdoor duurzaam en navulbaar. Zo reduceert het merk het gebruik van plastic zeepdispensers in huis en zorgt het voor een blijvende accessoire in jouw woning voorbeeld als leuke vaas.

De producten worden verpakt in 100% gerecycled papier en zelfs de stickers en plakband worden bewust geproduceerd en ingekocht. Tot slot worden alle producten vervaardigt door mensen die werkzaam zijn bij een sociale werkplek. Zo weet je dat wanneer je iets bestelt bij Wellmark, je een kleine stap zet richting een betere leefomgeving.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ☀️ LIVINGDESIGN is eventjes in verlof ☀️ Blijf gerust online bestellen, vanaf 02/08 verzenden wij terug de orders. Verbergen