Ontdek het Deense design van Muuto

Muuto is een jong Deens designlabel dat is opgericht in 2006 door de vrienden Peter en Kristian. Een klein lesje Fins leert dat Muutos 'nieuw perspectief' betekent. En dat is precies waar het designlabel Muuto voor staat: met een frisse blik nieuw Scandinavisch design ontwerpen. Ze doen hiervoor beroep op een uitgebreid scala aan Scandinavische ontwerpers.

De Muuto collectie biedt een breed scala aan designmeubelen, verlichting en accessoires. Naast zetels, stoelen, barkrukken en tafels, vind je in deze collectie ook salontafels, tapijten, rekken, accessoires en outdoor-producten.

Onze Muuto bestsellers

De Visu Chair en de Fiber Chair zijn de topsellers onder de stoelen. Beide stoelen blinken uit in hun eenvoud en zijn uiterst comfortabel.

De Base Table wordt het best verkocht onder de Muuto-tafels. Deze tafel is door het gebruik van een speciale techniek uitgegroeid tot een slanke, lichtgewichte maar sterke tafel.

Onder de verlichting zijn de Ambit-hanglampen en de E27 hanglampen LED dé bestsellers. Ook deze lampen stralen eenvoud uit maar zijn tegelijk trendy en eigentijds!

Onze toppers onder de accessoires zijn de Restore mand en de Dot kledinghaakjes. De Restore mand kan gebruikt worden voor het opbergen van kranten, tijdschriften en dekens. De Dot kledinghaken kunnen gebruikt worden voor het ophangen van kleren, jassen en handdoeken. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Het Ply tapijt is dan weer een topper onder de tapijten. Dit tapijt is origineel geweven en 100 % uit wol.

De Mini Stacked kast is de bestseller onder de kasten en rekken. Met dit kastensysteem kan je met verschillende modules je kast zelf samenstellen en wijzigen doorheen de tijd. Wereldberoemd voor zijn minimalisme en functionaliteit.