366 Rocking chair Velvet - Hout in foto's is naturel eik!

Levertijd: 4 weken
Merk: 366 Concept

366 Concept - 366 Rocking chair Velvet

De Rocking chair van 366 Concept is het meesterstuk van de vintageperiode! Het model werd ontworpen door Józef Chierowski in 1962 en werd door 366 Concept recent nieuw leven ingeblazen.

 

Dankzij het compacte formaat en het aangenaam zitcomfort past deze fauteuil ideaal in je (compacte) woonkamer. Erg leuk voor jonge ouders om de kleintjes in slaap te wiegen of voor zij die graag schommelen terwijl ze een boek lezen!

 

366 Concept staat voor een authentiek design!

 

OPGELET! Het hout, zichtbaar op de productfoto's, is NATUREL EIK. Het meubilair is ook beschikbaar in donkere eik of es. Foto's van de houtsoorten vind je terug tussen de productfoto's. Indien je een andere houtsoort of stof wenst te verkrijgen, gelieve dit bij je bestelling te vermelden. Voor inlichtingen mag je ons steeds telefonisch contacteren of via info@livingdesign.be

Alle stalen (hout en stof) kunnen bezichtigd worden in Drongen.

specifications

Afmetingen:

B 62 x D 68 x H42/72 cm

 

Materiaal:

- Hout is behandeld met een ecologische matte vernis op waterbasis

- Hout afkomstig uit ecologisch bosbeheer

- De stof 'Velvet' heeft een 'WATER-CLEAN' laagje dat het eenvoudiger maakt in onderhoud en de stof vlekbestendig maakt!

← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen