Week-end 180 x 75 tuintafel

Levertijd: 4 weken
Merk: Petite Friture

Week-end tuintafel 180x75cm - Petite Friture

De Petite Friture Week-end tuintafel is ontworpen door Studio Brichet Ziegler en maakt deel uit van de Week-end Collectie.

Deze tafel is perfect voor in de tuin, om op een luie zondag of warme zaterdag aan te dineren of lunchen. Maar ook door de week is deze tafel perfect om met vrienden of familie samen aan te eten.

De Week-end Collectie van Petite Friture bestaat uit verschillende soorten stoelen en tafels. Binnen deze collectie kunt u kiezen uit 8 verschillende kleuren. De buitenstoel heeft een anti-UV-coating en is mat gelakt.

U kunt de tafel reinigen met helder water of zeepachtig water zonder afwasmiddel. Voor sterk aangekoekte sporen kunt u een alcoholische ruitenreiniger gebruiken. Gebruik geen schurende of metalen spons, schuurpoeder of enig ander schoonmaakmiddel.

Voor de tafel zijn ook bijhorende stoelen beschikbaar, zoals de Week-end Chair, Armchair. In dit gamma heb je ook nog de Week-end Lounge Chair. Ontdek de volledige Week-end collectie van Petite Friture hier. 

U kan ook onze showroom bezoeken in Drongen, waar u de Week-end Chair (zonder armleuning) en de Week-end Tuinkruk in het kleur Blush kan komen testen en bezichtigen. Wij beschikken ook over verschillende stalen van de stoelen en tafels van de Week-end Collectie.

specifications

MATERIAAL:
Aluminium

AFMETINGEN:
W: 85 cm | 33.5 inch
L: 180 cm | 70.9 inch
H: 75 cm | 29.5 inch 

(geschikt voor 6 à 8 personen

GEWICHT :
22,3 kg 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen