Week-end Armchair Outdoor

Levertijd: 4 weken
Merk: Petite Friture

Week-end Outdoor Armchair - Petite Friture 

De Week-end Armchair van het merk Petite Friture is een elegante, comfortabele, lichte aluminium tuinstoel en maakt deel uit van de Week-end Collectie.

De buitenstoel heeft een anti-UV-coating en is mat gelakt. Deze stoel heeft een armleuning en is stapelbaar tot wel 5 stoelen, dankzij zijn lichtgewicht. De stoel is geschikt voor zowel outdoor als binnenshuis gebruik.

De Week-end Collectie van Petite Friture bestaat uit verschillende soorten stoelen en tafels. Binnen deze collectie kunt u kiezen uit 8 verschillende kleuren. De Week-end Armchair is ook beschikbaar zonder armleuning, ontdek deze stoel hier. 

U kunt de stoel reinigen met helder water of zeepachtig water zonder afwasmiddel. Voor sterk aangekoekte sporen kunt u een alcoholische ruitenreiniger gebruiken. Gebruik geen schurende of metalen spons, schuurpoeder of enig ander schoonmaakmiddel.

De Week-end Armchair is mooi in combinatie met de bijhorende 220 x 75 tuintafel en de vierkante tuintafel. Ontdek de volledige Week-end collectie van Petite Friture hier. 

U kan ook onze showroom bezoeken in Drongen, waar u de Week-end Chair (zonder armleuning) en de Week-end Tuinkruk in het kleur Blush kan komen testen en bezichtigen. Wij beschikken ook over verschillende stalen van de stoelen en tafels van de Week-end Collectie.

specifications

MATERIAAL :
Aluminium

AFMETINGEN :
W: 82 cm 
L: 48 cm 
H: 73 cm 

GEWICHT :
9 kg 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen