Fuse Picknicktafel (zwart)

Levertijd: 2 weken
Merk: Vonk

Fuse Picknicktafel (zwart) - VONK

De VONK picknicktafel Fuse kenmerkt zich door sobere lijnen, degelijkheid en zijn eerlijke constructie. Een prachtige picknicktafel van Belgische bodem en bovendien één om vaak te gebruiken!

Deze picknicktafel kan winter en zomer buiten blijven staan. De VONK picknicktafel is een duurzaam product dat met een beperkt onderhoud alle natuurelementen trotseert.

Ontdek deze tafel op het terras van onze klant

Wil je de tafel bezichtigen? Dit kan in Drongen en op afspraak bij [email protected]
Ook kan de VONK-picknicktafel bezichtigd worden bij Paard van Troje op de Kouter in Gent of Balls&Glory in Brussel.

OPGELET: deze tafels worden enkel in België, geleverd. Standaard gratis levering in een straal van 75 km tov Gent, voor verdere locaties prijs te specificeren na bestelling en opgave van locatie. Montagehandleiding wordt meegeleverd, en kan op voorhand ook aangevraagd worden. Indien u montage wenst, dan kost dit 120 € (levering + montage), wordt nadien gevraagd via overschrijving.

specifications

Afmetingen:
180:
l 180 cm x h 73 cm (zithoogte 43 cm) x b 182 cm (b tafel 74.5 cm)

240: l 240 cm x h 73 cm (zithoogte 43 cm) x b 182 cm (b tafel 74.5 cm)

300: l 300 cm x h 73 cm (zithoogte 43 cm) x b 182 cm (b tafel 74.5 cm)

Aan een tafel van 180cm lengte kan je gemakkelijk met 6 personen zitten, een tafel van 240cm geeft ruimte voor 8 personen.

De metaalstructuur is zwart gepoederlakt staal. Het gepoederlakt frame is optioneel verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

Het tafelblad en zitbanken zijn gemaakt van hoogwaardig Iroko-hout, dit is een zeer kwalitatieve houtsoort met een lange levensduur (duurzaamheidsklasse I - II ) en is uitstekend geschikt voor buitentoepassingen.

← Keer terug naar de backoffice    ☼ jaarlijks verlof ☼ WINKEL gesloten van 20/07 - 08/08 ☼ WEBSHOP OPEN! we versturen terug pakjes vanaf 04/08 ☼ Verbergen