Fuse Picknicktafel (wit)

Levertijd: 2 weken
Merk: Vonk

De VONK picknicktafel Fuse kenmerkt zich door zijn sobere lijn, zijn eerlijke constructie en zijn degelijkheid. Prachtige picknicktafel van Belgische bodem en bovendien één om te gebruiken!

 

Deze picknicktafel kan winter en zomer buiten blijven staan. De VONK picknicktafel is een duurzaam product dat met een beperkt onderhoud alle natuurelementen trotseert.

 

Wil je de tafel bezichtigen? Dit kan in Drongen en op afspraak bij info@livingdesign.be
Ook kan de VONK-picknicktafel bezichtigd worden bij Paard van Troje op de Kouter in Gent of Balls&Glory in Brussel.

OPGELET: deze tafels worden enkel in Belgi&euml, geleverd. Standaard gratis levering in een straal van 75 km tov Gent, voor verdere locaties prijs te specifi&euml,ren na bestelling en opgave van locatie. Montagehandleiding wordt meegeleverd, en kan op voorhand ook aangevraagd worden. Indien u montage wenst, dan kost dit 120 € (levering + montage), wordt nadien gevraagd via overschrijving.

specifications

Afmetingen:
180:
l 180 cm x h 73 cm (zithoogte 43 cm) x b 182 cm (b tafel 74.5 cm)

240: l 240 cm x h 73 cm (zithoogte 43 cm) x b 182 cm (b tafel 74.5 cm)

300: l 300 cm x h 73 cm (zithoogte 43 cm) x b 182 cm (b tafel 74.5 cm)

Aan een tafel van 180cm lengte kan je gemakkelijk met 6 personen zitten, een tafel van 240cm geeft ruimte voor 8 personen.

 

De metaalstructuur is wit gepoederlakt staal. Het gepoederlakt frame is optioneel verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

Het tafelblad en zitbanken zijn gemaakt van hoogwaardig Iroko-hout, dit is een zeer kwalitatieve houtsoort met een lange levensduur (duurzaamheidsklasse I - II ) en is uitstekend geschikt voor buitentoepassingen.