Fizz tafel

Levertijd: 3 weken
Merk: Vonk

Fizz tafel - VONK

De VONK Fizz tafel kenmerkt zich door zijn sobere lijn, zijn eerlijke constructie en zijn degelijkheid. Op en top een design tafel maar één om te gebruiken !

Deze tafel kan winter en zomer buiten blijven staan. De VONK Fizz tafel is een duurzaam product dat met een beperkt onderhoud alle natuurelementen trotseert.

De Pondbank 180cm combineer je het best met Fizz tafel 240cm, de Pondbank 240cm met de Fizz tafel 300.

OPGELET: deze tafels worden enkel in België, geleverd. Standaard gratis levering in een straal van 75 km tov Gent, voor verdere locaties prijs te specifi&euml,ren na bestelling en opgave van locatie. Montagehandleiding wordt meegeleverd, en kan op voorhand ook aangevraagd worden. Indien u montage wenst, dan kost dit 120 € (levering + montage), wordt nadien gevraagd via overschrijving.

specifications

Afmetingen:

180: l 180 cm x h 73 cm x b 100 cm

240: l 240 cm x h 73 cm x b 100 cm

300: l 300 cm x h 73 cm x b 100 cm

Aan een tafel van 180cm lengte kan je gemakkelijk met 6 personen zitten, een tafel van 240cm geeft ruimte voor 8 personen,een tafel van 300 cm geeft ruimte voor 10 personen.

Het tafelblad is gemaakt van hoogwaardig Iroko-hout, dit is een zeer kwalitatieve houtsoort met een lange levensduur (duurzaamheidsklasse I - II) en is uitstekend geschikt voor buitentoepassingen.

De metaalstructuur kan ofwel galvaniseerd staal zijn of gepoederlakt.
Het galvaniseerd stalen frame wordt thermisch gegalvaniseerd en krijgt zo een defenitieve beschermlaag met een lange levensduur garantie. Het gepoederlakt frame is optioneel verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen