Wellmark

Pagina 1 van 2

BEWUST VAN IDEE TOT LEVERING

Wellmark streeft naar een samenleving die kleine stappen zet richting een beter milieu. Dit streven zet ons continu in beweging. Ze zijn altijd bezig om het proces van idee tot levering zo duurzaam mogelijk te maken. Hierdoor groeit onze bewustwording en dat komt terug in hun producten. Hun producten, zoals de zeepdispensers of afwasmiddel, zijn dan ook gemaakt van glas en hierdoor duurzaam en navulbaar. Hiermee zorgen ze voor een reductie van plastic zeepdispensers en voor een blijvende accessoire in jouw woning.

Maar ze gaan verder dan dat alleen: Hun producten worden verpakt in 100% gerecycled papier en zelfs de stickers en plakband worden bewust geproduceerd en ingekocht. Tot slot worden alle producten die koopt vervaardigt door mensen die werkzaam zijn bij een sociale werkplek. Zo weet je dat wanneer je iets bestelt bij ons, je een kleine stap richting een betere leefomgeving zet.

← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen