Leather care kit (effen leder) Waxed Leather

Levertijd: Op voorraad
Merk: Protexx

Protexx- Leather care kit Waxed Leather

Leder is een natuurproduct met een mooie, luxe uitstraling. Om uw leder mooi en in topconditie te houden, heeft u een uitstekende keuze gemaakt met de Leather Care Kit. Deze set bevat hoogwaardige en veilige producten om uw leder optimaal te beschermen en te reinigen tegen onder andere dranken, voedingsmiddelen en alle af- en uitscheiding van mensen zoogdier. Regelmatig onderhoud houdt leder soepel enverlengt de levensduur. 
 
specifications
 
- 150 ml flacon Natural Leather Wax & Oil 
- 150 ml flacon Natural Leather Cleaner 
- Doek 
- Spons

Deze set niet gebruiken op geschuurd/ geborsteld leder, zoals nubuck en suède.

Nabehandeling: Verzorgingsadvies: het leder elke ± 3 - 4 maanden behandelen.

Samenstelling: Diverse wassen, oliën, emulgators en oppervlakte actieve stoffen.

Speciaal geschikt voor natuurlijk leder met een wax en/of olielaag.
 
Vervuild leder eerst reinigen met Natural Leather Cleaner! Natural Leather Wax voor gebruik altijd eerst op een onopvallende plaats uitproberen. Vervolgens Natural Leather Wax dun aanbrengen op een zachte niet pluizende doek en hiermee het oppervlak egaal (met een draaiende beweging) inwrijven en vervolgens enkele minuten laten drogen. Daarna hetbehandelde oppervlak rustig nawrijven met een schoon deel van de poetsdoek. Bij overmatig schraleof uitgedroogde meubelen de behandeling herhalen.

tip

Tijdens een behandeling kan er kleurstofafgifte op de doek ontstaan. Dit is bij leder met een was- en/of olielaag een normaal verschijnsel en heeft geen negatieve invloed op de kwaliteit van het leder. Dit type leder altijd behandelen zonder al te veel druk op het leder uit te oefenen.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ☀️ LIVINGDESIGN is eventjes in verlof ☀️ Blijf gerust online bestellen, vanaf 02/08 verzenden wij terug de orders. Verbergen