Textiel protector set XL 5/7zit (care kit)

Levertijd: Op voorraad
Merk: Protexx

Protexx - Textiel protector set XL 5/7zit (care kit)

Deze unieke en complete set bevat 2 gespecialiseerde producten voor het optimaal reinigen en beschermen van nieuwe en gebruikte meubelstoffen. De kit is bedoeld voor 5-7 zitplaatsen. De Textile Care Kit houdt nieuwe meubelen in topconditie en geeft gebruikte (vervuilde) meubelen een tweede leven. Deze set is zonder 3 jaar garantie, in tegenstelling tot de 'Protexx Textiel Starter kit 5/7zits - 3 jaar service'
 
specifications

3 x 500 ml Textile Protector (spuitbus) 
1 x 500 ml Cleantex (foamspray) 
1 x katoenen reinigingswashand (wit) 
1 x poetsdoek (wit)

Verbruiksindicatie: ± 50 ml per m2.

Droogtijd: ca. 1 uur, alvorens het meubel in gebruik kan worden genomen.

Na ± 6 tot 12 uur droogtijd is de optimale bescherming bereikt.

Te gebruiken op alle textielsoorten!

Ideaal voor (zit)meubelen, maar ook geschikt voor tapijt, gordijnen, tuinkussens, autobekleding, etc..

Hoe gebruiken?

Het te behandelen oppervlak moet schoon en droog zijn. Vlekken of vervuilde meubelstoffen eerst reinigen met Cleantex. Het product eerst uittesten op een niet zichtbaar deel van het meubel om na droging te bekijken of de stof niet wordt aangetast of verkleurt. 

Het product bij voorkeur in de buitenlucht verwerken of in een goed geventileerde ruimte (bij een open raam of buitendeur). De spuitbus voor gebruik 20 seconden schudden, rechtop houden en op een afstand van ± 25 cm in gelijkmatig banen inspuiten. 

Cleantex

Bij algehele reiniging van vervuilde meubelen (in 3 stappen): 

Stap 1: Het gehele meubel (incl. kussens) eerst goed stofvrij maken met de stofzuiger. 
Stap 2: Het meubel ruim inspuiten met Cleantex, direct goed verdelen met een schone witte katoenen washand. Tip! Behandel telkens 1 zitplaats tegelijk! Laat Cleantex 3 minuten inwerken en daarna reinigen met de witte katoenen washand (met draaiende bewegingen). De witte washand tussendoor regelmatig uitspoelen met schoon handwarm water. Het schuim en opgeloste vuil zo goed mogelijk verwijderen! Bij onvoldoende resultaat de behandeling nogmaals herhalen. 
Stap 3: Na droging het meubel nogmaals stofzuigen. 

Bij vlekken: Verse vloeistofvlekken altijd direct opdeppen met een goed absorberende doek. Verse vlekken van vaste stoffen eerst zoveel als mogelijk voorzichtig “wegschrapen” met bijv. een theelepel. Daarna de vlek inspuiten en 2 tot 3 minuten laten inwerken. Daarna met een schone poetsdoek de vlek verwijderen. 

Advies: Behandel pas gereinigde meubelstoffen met Textile Protector (maakt stof vlekwerend en waterafstotend).
 
Ook tijdens droging de ruimte blijven ventileren! Bij onvoldoende resultaat de behandeling eenmalig dun herhalen.
 
Behandeld textiel jaarlijks controleren met een druppel water op een juiste werking van de beschermlaag. Bij twijfel het meubel altijd nabehandelen.
← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen