Slice Tafel

Levertijd: 3 weken
Merk: Normann Copenhagen

Slice Tafel - Normann Copenhagen

De Slice tafel van Normann Copenhagen is een prachtige klassieke tafel in gezeepte eik met een buitengewone afwerking. Er is uitzonderlijk veel aandacht besteed aan de details om zo tot een compleet tijdloos en harmonieus ontwerp te komen.

De natuurlijke interactie wordt benadrukt in het rustieke tafelblad, waar elke plank de natuurlijke nerven en de structuur van het hout accentueert en zo de tafel tot leven brengt. Het gelijkmatige oppervlak wordt onderbroken door de openingen tussen de planken, waardoor het ontwerp er lichter uitziet. Het gebruikte eikenhout is dankzij haar duurzame en stevige karakter ideaal voor een tafel en door de lichte kleur perfect passend in een Scandinavisch interieur.De Slice tafel is ideaal als eettafel in de keuken of woonkamer, maar kan ook perfect dienen als ruime bureautafel of als eettafel in je restaurant.

De tafels zijn heel gemakkelijk zelf te monteren, hiervoor krijgt u 5% korting !

specifications

De tafel is verkrijgbaar in drie verschillende formaten.

Afmetingen:

small: L200 x D90 x H74cm (geschikt voor 2 personen per kant + 1 persoon per hoofd van de tafel = 6 personen)
medium: L250 x D90 x H74cm (geschikt voor 3 personen per kant + 1 persoon per hoofd van de tafel = 8 personen
large: L300 x D90 x H74cm (geschikt voor 4 personen per kant + 1 persoon per hoofd van de tafel = 10 personen)


Materiaal:

gezeept eik

Maintenance: Daily cleaning: Wipe the table with a damp cloth and make sure to remove spills immediately
so they don't leave stains. To maintain its durability and appearance, we recommend giving the table a soap treatment approximately every 3 months. Make sure to only use organic or
perfume free soap flakes. Detailed maintenance instructions are included with the table.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen