Kookboek - Als de worstjes maar duimdik zijn

Merk: Weltevree

Kookboek - Als de worstjes maar duimdik zijn

 

Creëer het ultieme gevoel van vrijheid door samen, buiten te koken met de recepten uit dit kookboekje speciaal ontwikkeld voor de Outdooroven.

De kaft van het boek biedt tevens een leuke verrassing voor de echte vuurmeesters!

 

Het kookboek biedt gerechten voor het hele seizoen. Een compleet handboek over het maken van een groots buitendiner met behulp van de Outdooroven. Alle recepten zijn door chef Jeroen van Werven

Chef kok Jeroen van Werven werkt vanuit zijn bedrijf JvW Culinaire Concepten voor een diversiteit aan opdrachtgevers. In meer dan 20 jaar heeft hij ervaring opgebouwd in bijna alle facetten van de horeca. Onder andere bijna 15 jaar als eigenaar van zijn eigen Restaurant Look eten & drinken in Arnhem.

In al die tijd ontwikkelde hij een eigen stijl van koken en ondernemen. Voor Jeroen van Werven is koken met de Outdooroven een andere ervaring dan koken in een restaurantkeuken. Werven: “Je moet ieder stuk gereedschap goed leren kennen om er mee te kunnen werken. Je moet er op kunnen vertrouwen. Bij deze oven is dat makkelijk. Je ziet wat je krijgt, de warmte wordt goed verdeeld, hij warmt snel op… Het is heel direct koken. Basic. Een oventje met pit.”

specifications

Gewicht: 0.4 kg

Afmetingen verpakking: 26 x 16 x 25 cm

Taal: Nederlands

Materiaal: De kaft van het boek is bedoeld voor het aansteken van lucifers. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen