HAY

Ontdek onze tafels, zetels, accessoires en zoveel meer van het topmerk HAY!

HAY is één van de topmerken bij Livingdesign! Dit Deense merk werd in 2002 opgericht door Rolf Hay, die zijn inspiratie uit de jaren ’50 en ’60 haalde. In een mum van tijd werd HAY één van de populairste namen in het Scandinavisch design. Hun missie is om kwaliteitsontwerp te bieden tegen een betaalbare prijs. Daarom koos dit merk voor een eenvoudig ontwerp die zowel functioneel als eigenzinnig is. Daarnaast wil dit merk een zo groot mogelijk publiek bereiken. Dit doen ze door een design te ontwerpen die internationaal aanspreekbaar is.

HAY omvat een zeer brede collectie. Hun assortiment bestaat onder andere uit tafels, stoelen, barkrukken, zetels, verlichting, accessoires en zoveel meer. Ontdek al deze topproducten op onze webshop of in onze showroom te Drongen.

Onze HAY bestsellers

Onder de barkrukken zijn onze bestsellers de AAS38 zwart en de AAS32 wit-eik. Deze krukken zijn ontworpen door Hee Welling en zijn verkrijgbaar in 2 zithoogtes.

De AAC26 zwart, de AAC22 wit en de Hee Dining Chair zijn dan weer de topsellers onder de gewone stoelen. Deze stoelen zijn ook ontworpen door Hee Welling en bovendien kan de Hee Dining Chair zowel binnen als buiten gebruikt worden.

De toppers onder de tafels zijn de CPH30 en de Pyramid tafel 01 & 02. De CPH30 is beschikbaar in verschillende afmetingen en kleuren. De Pyramid tafel is een praktisch ontwerp van Wim Rietveld en kan gestapeld worden.

Onder de zetels zijn de Sofa Mags en de Sofa Mag Soft onze bestsellers. Deze zetels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen. Vraag ernaar in onze showroom te Drongen!

Het DOT-kussen 1 DOT, het PEAS tapijt Soft Grey  en de Kaleido plateaus zijn enkele topsellers onder de accessoires en tapijten. De ideale accessoires om je interieur mee op te fleuren!

Onder de verlichting is de 30degree hanglamp de bestseller van HAY. Deze hanglamp is verkrijgbaar in 4 verschillende afmetingen en 3 verschillende kleuren.

Lees meer
← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen