HAY

Ontdek onze HAY BESTSELLERS:

De toppers onder de barkrukken: de AAS32 wit-eik & de AAS38 zwart.

De toppers onder stoelen: de AAC22 wit & de Hee Dining Chair.

De toppers onder de tafels: CPH30 Medium / Large / Extra large.

De topper onder de zetels: de MAGS.

De toppers onder de tapijten en accessoires: het PEAS tapijt Soft Grey, het DOT-kussen 1 DOT & de LUP kandelaar Square.

HAY staat vandaag voor tijdloos, duurzaam en betaalbaar design!

Het Deense label HAY werd opgericht in 2002 door Rolf HAY. Hij haalde zijn inspiratie uit de jaren ’50 en ’60. Zijn ambitie was om hedendaags design te ontwerpen met oog voor de moderne manier van leven en vervaardigd met geavanceerde en innovatieve technologie. HAY streeft ernaar meubilair en accessoires te ontwerpen die internationaal aanspreken om zo mooi design bereikbaar te maken voor een zo groot mogelijk publiek. HAY staat vandaag voor tijdloos, duurzaam en betaalbaar design.

HAY wil functioneel en esthetisch design ontwerpen en zoekt hiervoor voortdurend naar samenwerkingen met getalenteerde ontwerpers wereldwijd. Het assortiment van HAY is enorm uitgebreid. De collectie omvat naast meubilair (zoals zetels, tafels, stoelen, barkrukken, salontafels en rekken) ook nog verlichting, heel wat woonaccessoires (kapstokken, kandelaars etc..) en kussens & tapijten.

Ontdek de HAY tafels en salontafels!

Naast stoelen en barkrukken biedt HAY ook heel wat tafels met oa de Copenhague collectie en de opvolger de Copenhague Deux collectie. Ook voor salontafels kan je bij HAY terecht: kies voor de strakke TRAY Table met afneembaar dienblad of voor de ronde DLM bijzettafel: uiterst elegant en dankzij het handvat gemakkelijk verplaatsbaar!

Heerlijk zitcomfort met de HAY stoelen, barkrukken en zetels!

HAY biedt een ruime keuze aan comfortabele stoelen. De ABOUT A CHAIR collectie is hiervan de meest succesvolle! Toppers uit deze reeks zijn de AAC12 wit, de AAC22 wit en de AAC26 wit, prachtige elegante stoelen beschikbaar in een ruim kleurenpalet! Ook de barkrukken van HAY zijn echte bestsellers. De AAS32 wit-eik en de AAS38 zwart uit de ABOUT A STOOL zijn ware eye-catchers en passen in elk interieur.
Daarnaast heeft HAY ook erg kwalitatieve zetels in het gamma, zoals de MAGS en de MAGS SOFT: prachtig ontworpen en uiterst comfortabel.

Gezelligheid troef met de HAY tapijten en accessoires!

Een woonkamer zonder tapijt? De prachtige PEAS tapijten van HAY maken het extra gezellig! Beschikbaar in verschillende kleuren en formaten zijn dit echte toppers. HAY Ontdek ook de leuke DOT-kussens en de andere accessoires, zoals de kleurrijke KALEIDO dienbladen.

Lees meer
← Keer terug naar de backoffice    5% getrouwheidskorting - Gratis levering > € 40 - 6 stoelen = 10% korting Verbergen