String Furniture : Tijdloos design uit Zweden!

Pagina 1 van 3

String furniture: praktisch, betaalbaar & tijdloos design!

Het scandinavisch merk String bestaat al sinds 1949 en de String wandkasten zijn nog steeds een waar icoon voor minimalistisch Scandinavisch design! Het String kastensysteem werd bedacht door de Zweedse architect Nils Strinning. Hij ontwierp het ingenieuze systeem in het kader van een wedstrijd. De uitdaging bestond erin de ideale bibliotheekkast te bedenken: praktisch, betaalbaar en gemakkelijk te monteren. Nils Strinning bedacht vervolgens een volledig modulair systeem met slanke zijpanelen en lichte legplanken. Alles is flatpack verpakt waardoor het heel gemakkelijk te verzenden is. Doordat je het rek volledig naar eigen wens kan vormgeven, past het in elke ruimte en kan je er zoveel in kan stockeren als je zelf wil!

Ontdek onze String BESTSELLERS:

String toppers: De pockets van STRING zijn de bestsellers: de absolute nummer 1 is de Pocket Wandkast Eik-wit! Goed om weten, de pockets van String zijn altijd voorradig. De String Pocket is het meest eenvoudige product, maar kan opnieuw naar wens uitgebreid worden, zowel in de breedte als in de hoogte. Ontdek snel alle mogelijkheden met String, mix and match!

Naast de pockets is ook het wandrek met bureau Small-wit absolute must-have!

Met String furniture kan je eindeloos combineren!

De legplanken, kasten en andere toebehoren kunnen eenvoudig van plaats en hoogte verwisseld worden, de legplanken hebben verschillende dieptes en kunnen eenvoudig gecombineerd worden met een bureau, kasten, tafel… Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos! De formaten zijn sinds 1949 al dezelfde waardoor je je kast van String telkens weer kan heropbouwen of aanpassen. Door de grote keuze aan kleuren en materialen, kan je blijven combineren!

Ontdek enkele voorgemaakte configuraties op onze webshop of kom langs in onze showroom te Drongen

← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen