Fatboy

Pagina 1 van 2

Het ideale zitcomfort van Fatboy!

Fatboy is een Nederlands merk met een knipoog en een hoekje eraf. Hun producten zijn gemaakt met het doel je te laten ontsnappen aan de dagelijkse sleur en een glimlach op je gezicht te toveren. Fatboy items zijn ontworpen voor jouw gemak en zijn bovendien een ware lust voor het oog!

The Original Fatboy de eerste zitzak gelanceerd in 2002 werd meteen een gigantisch succes. Hij komt dan ook in elke ruimte perfect tot zijn recht: een loungehoek voor de tv, een rustige leeshoek, een knuffelhoek in de kidskamer of een loungeset in de tuin: The Original maakt het helemaal af!  
 
Maar Fatboy is veel meer dan enkel en alleen een zitzak. De afgelopen 15 jaar is Fatboy uitgegroeid tot een wereldwijd bekend designmerk en heeft het gebouwd aan een reeks ware designiconen. 
Wie kent immers de Edison Petit lampjes of de Headdemock hangmatten niet? Fatboy biedt vandaag een breed scala aan comfortabele zitzakken zoals de Buggle Up en de Original Stonewashed, sfeervolle lampen, oversized parasols en luxe tweepersoonshangmatten in de meest uiteenlopende kleuren en prints. Zelfs voor de hond heeft Fatboy coole kussens in het assortiment. 

Indoor én outdoor

Heel wat items uit de collectie zijn vervaardigd uit materialen die uitermate geschikt zijn voor buiten! De stof van de The Original Outdoor en de Headdemock is water- en vuilafstotend. Ideaal dus voor in de tuin of op het terras!

De Fatboy bestsellers!

De Lamzac en Headdemock hangmatten zijn de bestsellers van Fatboy! 
Naast The Original zitzak Fatboy, kwam in 2016 Fatboy opnieuw met een superbestseller op de markt: de Lamzac, een gigantische uitvinding! Deze heerlijke loungezak is superhandig: het volstaat heen en weer te zwaaien en je hebt altijd en overal je eigen loungezak bij! Heel klein opgevouwen neem je hem overal mee naartoe: naar het park, het strand, de camping en het festival. Een ware topper dus!

Ontdek zeker de Headdemock Sunbrella hangmat! Door zijn Sunbrella stof is deze hangmat UV- en waterbestendig. 

← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen